Streekdagen in Meeuwen staan weer voor de deur

september 1, 2022

MEEUWEN • De Streekdagen in Meeuwen zijn dit jaar op vrijdag 2 en zaterdag 3 september.

Op vrijdagavond is er op het terrein in Meeuwen de spectaculaire truckpulling te zien. De avond wordt geheel in stijl afgesloten in de feesttent met optredens. De zaterdag biedt een gevarieerd programma met activiteiten en shows voor het hele gezin.

Ook de tractorpulling ontbreekt dit jaar niet. Verder kunnen bezoekers tal van oude en nieuwe tractoren en landbouwmachines bewonderen. Uiteraard is er dit jaar ook weer een gezellige braderie en kunnen de kinderen lekker springen op het springkussen, meedoen aan de traptrek, verschillende soorten dieren bewonderen en nog veel meer.

Het volledige programma en verdere informatie zijn te vinden via de website www.streekdagen.nl. Hier kunnen ook tickets besteld worden. LET OP: dit jaar geldt er géén vroegboekkorting.

Per abuis is een foutieve advertentie over de Streekdagen in Meeuwen op de voorpagina van Het Kontakt van donderdag 1 september geplaatst. Ter rectificatie volgt hier de juiste informatie over de Streekdagen Meeuwen 2022.         

Programma

Vrijdag 2 september:
Truckpulling & feestavond
18.00 uur: Kassa open
19.30 uur: Start Truckpulling
22.00 uur: Feest-DJ Thomas in de feesttent

Zaterdag 3 september:
Tractorpulling & familiedag
09.00 uur: Kassa open                 
09.30 uur: Start Tractorpulling en start dierenshows: kleindieren, paarden en honden
10.00 uur: Start activiteiten: kraanbehendigheidsshow, kinderboerderij, oude ambachten, springkussens, kindertraptrekrace, schminken, knutselen

Tickets:
Vrijdagavondticket: 15,00 euro per persoon
Zaterdagticket: 6,00 euro per persoon
Kinderen tot 8 jaar gratis

Bron: Het Kontakt Altena