Kinderspelen

Wat zouden de streekdagen zijn zonder dat er iets voor de kinderen te doen en te beleven is! Immers als de kinderen zich vermaken op de streekdagen, dan vermaken ook de papa’s en de mama’s of opa’s en oma’s zich, ofwel het gehele gezin heeft dan een leuke dag.

Voor al deze kinderactiviteiten is geen extra bijdrage verschuldigd. Ofwel de kinderen kunnen er gratis aan meedoen.

Op de streekdagen kunnen de kinderen de volgende dingen doen en beleven:

Kinderboerderij

De streekdagen zijn onlosmakelijk verbonden met dieren. Dit jaar zal er een echte kinderboerderij zijn. In en om deze kinderboerderij zullen er zo’n 70-tal (bijzondere) dieren zijn. De dieren mogen worden geaaid en mogen zelfs onder begeleiding gevoerd worden. Dus heb je altijd al een lama van dicht bij willen zien of wil je gewoon een konijntje aaien, neem dan kijkje op deze kinderboerderij.

Knutselen

Daarnaast kan er op de streekdagen ook lekker geknutseld worden. Zo kun je een houten memoclip maken. Deze houten clip heeft de vorm van een bloem. Deze bloem wordt bekleed met foam klei . Daarna kan er een schattig schaapje op gemaakt worden van witte Silk Clay. Ofwel gewoon een leuk hebbedingetje.

Kindertraptrekrace

Een vast onderdeel van onze streekdagen is de kindertraptrekrace. Hierbij is het de bedoeling dat de kinderen van 3, 4 en 5 jaar zo snel mogelijk een rondje maken met een echte traptrekker. Daarbij maken zij kans om zo’n echte traptrekker te winnen. Maar ook kinderen die niet zo snel zijn maken kans op een traptrekker, want een aantal traptrekkers zullen verloot worden onder alle deelnemers. Uiteraard zijn wij onze dealers weer zeer dankbaar voor het sponsoren van deze tractors!!

 

Schminken

Natuurlijk willen de kinderen er op zo’n dag mooi en leuk uitzien. Onze schminkspecialisten kunnen de mooiste schmink aanbrengen, zodat een gewone jongen of meisje opeens veranderd in een stoere tijger of mooie prinses.

Springkussen

Een springkussen, waar gewoon lekker even op gesprongen kan worden, zal niet ontbreken op de streekdagen.

 

Eendjes vangen

Ook aan de allerkleinste is gedacht. Zij kunnen meedoen aan het zogenaamde eendjes vangspel. Na afloop van het vangen krijgen zij een bellenblaas. Met deze bellenblaas kunnen zij de gehele dag nog de mooiste bellen maken.

 

Copyright © Streekdagen | Disclaimer | Sitemap | Webdesign Nieuw Ontwerp