Disclaimer

De op of via deze internetsite aangeboden informatie mag niet worden gebruikt in plaats van enige vorm van advies.

Beslissingen die u neemt op basis van deze informatie zijn voor uw eigen rekening en risico. Hoewel Stichting Landbouwfestiviteiten Land van Heusden en Altena tracht juiste, volledige en actuele informatie uit betrouwbaar geachte bronnen aan te bieden, verstrekt Stichting Landbouwfestiviteiten Land van Heusden en Altena expliciet noch impliciet enige garantie dat de op of via deze internetsite aangeboden informatie juist, volledig of actueel is.Stichting Landbouwfestiviteiten Land van Heusden en Altena, of de rechthebbende, behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, domeinnamen, merkrechten, octrooien en andere intellectuele eigendomsrechten) met betrekking tot alle op of via deze internetsite aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s).

Het is niet toegestaan informatie op deze internetsite te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Stichting Landbouwfestiviteiten Land van Heusden en Altena of rechtmatige toestemming van de rechthebbende. U mag informatie op deze internetsite wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

Privacy policy

Stichting Landbouwfestiviteiten Land van Heusden en Altena respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijk informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de order zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.
De geautomatiseerde verwerking is beveiligd en niet toegankelijk voor derden. De informatie die u als bezoeker uit vrije wil achterlaat wordt alleen gebruikt ter verwerking van uw order en zal niet verstrekt worden aan derden.
Stichting Landbouwfestiviteiten Land van Heusden en Altena werkt conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP).
Met het plaatsen van een order stemt u in met het feit dat Stichting Landbouwfestiviteiten Land van Heusden en Altena uw gegevens mag gebruiken voor een toekomstige mailing met uw ticketstatus en tot verzending van algemene informatie betreffende de Stichting Landbouwfestiviteiten Land van Heusden en Altena.
Aanmaken van een account Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
Om het bestellen van tickets bij Stichting Landbouwfestiviteiten Land van Heusden en Altena zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.
Als u bij Stichting Landbouwfestiviteiten Land van Heusden en Altena een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens. In uw Stichting Landbouwfestiviteiten Land van Heusden en Altena account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Copyright © Streekdagen | Disclaimer | Sitemap | Webdesign Nieuw Ontwerp