Activiteiten

Vrijdag 6 september

18:00-01:00 uur

Truckpulling

De Streekdagen 2024 beloven weer een spectaculair evenement te worden, met als hoogtepunt het onderdeel Truckpulling. Meer informatie vindt u bij wedstrijd.

Artiest

Vrijdagavond aansluitend op de Truckpullingswedstrijd is er een artiest in de feesttent. Gegarandeerd gezelligheid!

Zaterdag 7 september

09:00-17:00 uur

Truckpulling

De Streekdagen 2024 beloven weer een spectaculair evenement te worden, met als hoogtepunt het onderdeel Truckpulling. Hier strijden trucks en tractoren in verschillende gewichtsklassen om de ultieme krachtmeting. De verschillende klassen waarin gestreden gaat worden zijn: Trucktrek, Trekkertrek, Oldtimertrekkertrek en Sport- en Supersportklasse Trekkertrek.

Meer informatie vind u bij wedstrijd.

Historische Tractoren en motoren

Op de Streekdagen zal o.a. door HMT en particulieren een Oldtimershow worden gehouden. Tevens wordt er door de streekdagen jaarlijks een tractorpulling wedstrijd georganiseerd speciaal voor oldtimers, zie wedstrijd.

Wilt u meer informatie over de HMT (Historische Motoren en Tractorenvereniging) bezoek dan de website: https://hmtklep.nl/

Iedereen met een Oldtimer (bouwjaar voor 1975)  is vrij deze ten toon te stellen op het evenement. Per tractor krijgt 1 persoon gratis toegang. Wilt u meedoen en informatie, mail dan naar info@streekdagen.nl

Dieren

Tijdens de Streekdagen zijn er verschillende tentoonstellingen en shows met dieren. Zo zijn er:

 • Kinderboerderij, met allerlei (boerderij) dieren, leuk voor jong en oud!
 • VKPNO – Kleindiervereniging, tentoonstelling en een livekeuring tijdens het evenement
 • Paardenshows – Hoarsebording Show

  Standhouders

  Op het evenement staan verschillende (agrarische) standhouders en sponsoren die hun bedrijf onder de aandacht willen brengen. Neem gerust een kijkje en doe mee met de activiteiten en winacties die de bedrijven organiseren!

  Braderie

  Op de braderie is een heel divers aanbod, Zo kunt u loodjes trekken, spelletjes spelen voor prijzen en wordt er van alles aangeboden ter verkoop: van kleding tot speelgoed! Daarnaast zijn er diverse lokale stichtingen en verenigingen wie u kunt steunen op de braderie!

  Kinderspelen

  De Streekdagen is voor jong en oud, maar dit onderdeel is toch niet niet voor papa en mama bedoeld. Er zijn veel onderdelen bij de kinderspelen en alle onderdelen zijn gratis!

  • Schminken
  • Traptrekkerrace: ben jij de snelste aan het eind van de dag? Dan win jij de traptrekker waar jij je supersnelle tijd mee hebt geraced!
  • Knutselen
  • Springkussens
  • Spelletjes
  • Kipperglijbaan

   Overige activiteiten

   Naast de activiteiten die (bijna) elk jaar aanwezig zijn op de streekdagen probeert de organisatie elk jaar weer een aantal nieuwe activiteiten en shows te organiseren.