Streekdagen Altena 2020: Corona Update

GEPLAATST OP 07-05-2020

Meeuwen, mei 2020

Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de bijkomende onzekerheid over hoe het verder gaat na de gestelde datum van 1 september, hebben we als bestuur van Stichting Landbouw Festiviteiten besloten om alle voorbereidingen voor de Streekdagen Altena 2020 te stoppen.

Op dit moment is er teveel onzekerheid of er in september evenementen als de Streekdagen Altena gehouden kunnen worden. We willen als organisatie graag duidelijkheid kunnen verschaffen richting onze vrijwilligers, sponsoren, deelnemers, bezoekers en leveranciers.

De Streekdagen Altena maakt ieder jaar dankbaar gebruik van sponsoren en vele vrijwilligers om het evenement te kunnen organiseren. Nu we inmiddels al een aantal weken in de Corona crisis verkeren, wordt er steeds vaker gesproken over “ de 1,5 meter maatschappij ”. Als organisatie van de Streekdagen Altena vinden wij het niet verantwoord om het evenement door te laten gaan, omdat wij voor én tijdens het evenement de 1,5 meter onderlinge afstand niet kunnen garanderen. Daarom kunnen én willen wij dit jaar de sponsoren en vrijwilligers niet vragen om hun wel gewaardeerde inzet.

We hopen van harte dat we in 2021 weer een mooi en groots evenement kunnen organiseren zoals u gewend bent. Daarom, noteer alvast in uw agenda de Streekdagen Altena van 2021:

Vrijdag 3 en zaterdag 4 september

“ Pas goed op uzelf én elkaar! #blijfgezond #alleensamen ,,

Namens de organisatie van de Streekdagen Altena,
het bestuur van Stichting Landbouw Festiviteiten.

Copyright © Streekdagen | Disclaimer | Sitemap | Webdesign Nieuw Ontwerp